Рекламни сувенири и подаръци
Брандиране и печат на рекламни сувенири

 

Рекламни ключодържатели

Ключодържателите често се използуват за промоции заради практичността и ниската си цена. Брандирани с фирмено лого, са ефективни средства на предметната реклама.


Рекламните  ключодържатели, брандирани  с фирмено лого, се смятат за един от най-ефективните инструменти на предметната реклама.
Създайте фирмена идентичност с персонализирани ключодържатели. Превърнете доскоро непознати  във ваши клиенти с подаряването на ефектни ключодържатели, които ще повишат разпознаваемостта на марката. С гравирано лого от едната страна, тези изящни аксесоари ще поддържат жив спомена за вас. Предлагат се в различни цветове, за да съответствуват на вашето лого. Всеки артикул се побира в дланта на ръката ви, което го прави малък, но полезен аксесоар, който можете да подарите на клиентите си в знак на благодарност. С ценови диапазон, който съответства на различни маркетингови бюджети, тези рекламни подаръци са подходящи за всеки повод. Перфектни за автомобилни и търговски изложения и други маркетингови прояви.
Ключодържателите се предлагат в голямо разнообразие – от пластмаса, метал, кожа и др.  Металните ключодържатели с лазерно гравиране оставят  най-трайно впечатление. От само себе си се разбира, че рекламен продукт, който има дълъг живот, е високо ценен от фирми и организации. Този факт е ключов фактор в процеса на вземане на решение при избора на рекламни артикули.  Ключодържателите отговарят на този критерий перфектно, те са практични и дълготрайни.  

Брандиране и печат на рекламни сувенири за вашата рекламна кампания и фирмени подаръци, като  рекламни химикалки,  рекламни USB флаш памети, рекламни чаши, рекламни календари, рекламни  бележници, рекламни тефтери, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чанти, рекламни торбички, рекламни чадъри, рекламни връзки за бадж, рекламни часовници, рекламни  ключодържатели,  рекламни запалки, рекламни значки, рекламни  офис и бизнес сувенири.


Прилагаме различни печатни технологии, като ситопечат, тампонен печат, дигитален печат, трансферен печат, сублимационен печат, лазерно гравиране, рекламна бродерия и др.

  Рекламни материали
ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ
Каталози
За нас
БЛОГ
КОНТАКТИ