Рекламни сувенири и подаръци
Брандиране и печат на рекламни сувенири

 

Рекламни термо чаши и термоси

Спортните бутилки, термо чашите и термосите са чудесни за корпоративни подаръци, студенти и ученици, пътуващи и здравни работници.


Поддържайте любимите си храни и напитки при оптимална температура с рекламни  термоси. Термосите ще поддържат вашата храна и напитки при перфектната температура в горещи и  мразовити дни, като същевременно ще популяризират вашата марка навсякъде.
За едно кафе, по пътя за метрото, в колата или просто пеша за работа-това са ситуации, в които вашите партньори биха искали да запазят топли любимите си напитки. Термо чашата, която се затваря лесно и поддържа всяка напитка при правилната температура, е насреща. Отпечатана с лого или текст, тази персонализирана чаша за пътуване е полезен рекламен артикул , с който вашите бизнес отношения ще бъдат укрепени. 
Ефективни и визуално привлекателни, термо чашите са страхотни рекламни подаръци за популяризиране на различни бизнеси като кафенета, бистра, хотели и други подобни. РА "Линела" разполага с неустоима гама термо чаши, които отговарят на вашите маркетингови потребности и бюджет. 
Рекламните спортни бутилки за вода, обединяващи стил и съдържание, се използват често в ежедневието. Дълготрайни и стилни, хората  обичат да носят в тях своите любими  напитки. Те са прекрасни рекламни подаръци за фитнес зали, голф клубове, здравни центрове, част са от спортни екипи.  
Икономични, но с добро качество, рекламните спортни бутилки за вода, направени от издръжливи материали, ще бъдат подарък с добавена стойност за всякакаква аудитория и събитие. Леки, елегантни и устойчиви на разливане, тези бутилки за вода са просто страхотни за хора в движение.
Спортните бутилки, термо чашите и термосите са чудесни за корпоративни подаръци, студенти и ученици, пътуващи и здравни работници. Изберете от нашите различни размери, модели и цветове. 

Брандиране и печат на рекламни сувенири за вашата рекламна кампания и фирмени подаръци, като  рекламни химикалки,  рекламни USB флаш памети, рекламни чаши, рекламни календари, рекламни  бележници, рекламни тефтери, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чанти, рекламни торбички, рекламни чадъри, рекламни връзки за бадж, рекламни часовници, рекламни  ключодържатели,  рекламни запалки, рекламни значки, рекламни  офис и бизнес сувенири.


Прилагаме различни печатни технологии, като ситопечат, тампонен печат, дигитален печат, трансферен печат, сублимационен печат, лазерно гравиране, рекламна бродерия и др.

  Рекламни материали
ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ
Каталози
За нас
БЛОГ
КОНТАКТИ