Рекламни сувенири и подаръци
Брандиране и печат на рекламни сувенири

 

За нас

Рекламна агенция ЛИНЕЛА предлага пълно рекламно обслужване. Удовлетворението на нашите клиенти е приоритетет номер едно за нас от стартирането ни през 1996 година до днес.


25 години осигуряваме динамични, творчески решения, които помагат на нашите клиенти в утвърждаване на фирмената им идентичност.

Ние се гордеем с предоставяне на изключителни услуги за всеки клиент, от идеята до изпълнението. Работим с нашите клиенти, като със стратегически партньор за създаване на впечатляващи, висококачествени комуникационни решения, укрепващи фирмения бранд.

Осигуряваме  висока степен на отзивчивост и внимание към детайла, отговаряме с професионализъм и експедитивност, без значение колко е голям проекта.

Сътрудничество и силата на партньорството е основен елемент за успеха - страстта и енергията на нашия маркетингов и творчески опит в съчетание с познанията на нашите клиенти за тяхната специфична дейност, е рецептата за търговския успех .

Нашата мисия е да допринесем за успехите на нашите клиенти с привличане на потенциални техни клиенти чрез иновативни  маркетингови и рекламни стратегии за техните продукти и услуги.

Считаме, че е чест да обслужваме нашите клиенти в изграждането на техния бизнес и постигане на целите им. Нашите опит и знания  се оказаха изключително успешни за много фирми и марки и това ни дава самочувствие да продължим напред.

 

  Рекламни материали
ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ
Каталози
За нас
БЛОГ
КОНТАКТИ