Рекламни сувенири и подаръци
Брандиране и печат на рекламни сувенири

 

Условия за ползуване


Моля, прочетете внимателно настоящите  Условия за ползуване, преди да използвате сайта. Тези общи условия представляват ДОГОВОР между Вас – като ПОТРЕБИТЕЛ и ЛИНЕЛА ЕООДс който получавате правото да използвате услугите на сайта при спазване на условията по-долу. Чрез достъпа до зареждането на интернет страницата http://www.linela.eu/, Вие се съгласявате да бъдете обвързан от настоящите общи условия и всички последващи промени в тях, както и се задължавате да ги спазвате.

Защита на личните данни
С приемането на настоящите общи условия лицето, което използва сайта дава безсрочното си, изрично и безусловно съгласие, до евeнтуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от "Линела" ЕООД и/или упълномощени от компанията трети лица, включително, но не само: дружества извършващи куриерски услуги, банки и др., за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока. 

Цени и продукти
Всички цени обявени в сайта на продуктите и съпровождащия ги вид печат са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им. „Линела“ ЕООД си запазва правото без предупреждение да ги променя по всяко време. Представените в сайта цени на стоки са без ддс.Снимките на продуктите са примерни и с илюстративна цел и е възможно разминаване с реалните продукти. При поръчка е възможно продукта да е променен от производителя и ние да не сме уведомени за това. За въпроси, неясноти или Ваши очаквания по снимките на продуктите се свържете с нас.

Поръчки
Поръчки се приемат по телефон или e-mail, като е необходимо да ни се обадите на посочените в меню "контакти" телефони или да ни изпратите запитване на e-mail:reklama@linela.eu
Доставка
След направена поръчка по мейл, служител на „Линела“ ЕООД задължително се свързва с Вас на посочен от Вас мейл адрес или телефонен номер, за потвърждение на адреса и времето за доставка. Доставката  се извършва с куриер, до посочен от клиента адрес Доставки се извършват само на географската територия на Република България. При доставката получателят подписва приемо-предавателен протокол, с което удостоверява точното изпълнение на поръчката и заплаща разхода по доставката. Сроковете за доставка на поръчани стоки се определят от вида и броя на поръчания продукт (някои стоки са на склад, други се внасят от чужбина само при изрична поръчка и доставката отнема до около 10-12 раб. дни), от вида печат, който ще се използва върху рекламния продукт и от временната натовареност на фирмата.

Какво включва доставката
В доставката се включват поръчаните артикули и съпровождащата ги фактура, ако преди това не е изпратена по електронен път. Всеки клиент има възможността да прегледа продукта преди да заплати транспорта или наложения платеж. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.
Връщане на стока
Рекламни продукти, които са напечатани с фирмено лого/ фирмени данни, подадени от страна на клиента (т.е. продукти, които не биха могли да бъдат използвани от трети лица и фирми) не подлежат на връщане, ако са в ненарушен търговски вид при доставянето им и печата е с необходимата цветност и плътност. При изделия от полиуретан, поради порьозната структура на материала, няма добра адхезия с мастилото и печатът е недостатъчно хомогенен. Такива изделия са предимно антистрес фигурите. Потвърждаването на поръчката се приема за изразено недвусмислено съгласие от страна на потребителя относно вида им.

Плащане
1. При поръчка  се заплаща 100% стойността на фактурата по банков път, готовия продукт се изпраща до посочен от потребителя адрес и на място се заплаща само куриерската услуга. 
Анулиране на поръчката
Поръчка може да бъде анулирана по всяко време от „Линела“ ЕООД при наличие на основателни причини-стоката е с изчерпана наличност, предложеният срок за доставка или аналог на изчерпания продукт не са приемливи за клиента.

ПРИЛОЖИМО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО
Условията за ползване на сайта са подчинени на действащото законодателство в Република България. За всички неуредени въпроси се прилагат разпоредбите на българското законодателство.

"Линела" ЕООД си запазва правото  да променя "Общите условия" по всяко време, като след всяка промяна се актуализира датата, на която е извършена. Препоръчваме на потребителите да посещават страницата с Общите правила периодично, за да се запознаят с актуалните към момента условия, тъй като същите са обвързващи за потребителите.

За допълнителни въпроси се обръщайте към нас на посочените в сайта имейл и телефони.

 

 

  Рекламни материали
ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ
Каталози
За нас
БЛОГ
КОНТАКТИ