Рекламни сувенири и подаръци
Брандиране и печат на рекламни сувенири

 

Рекламни раници и сакове


Рекламните раници са универсални артикули, идеални за офис, училище, пътуване или като подарък на търговско изложение или събитие.  
Нашите раници се предлагат в различни размери и стилове за мъже, жени и деца. Всички раници са изработени от издръжливи материали, като плат, полиестер и кожа, някои са направени от водоотблъскваща материя.
Ние предлагаме разнообразие от раници за лаптопи с отделни джобове за мобилни телефони, захранващи кабели и очила. Независимо дали лаптопът е 15" или 17", ние предлагаме раници, които да отговарят на вашите маркетингови и рекламни цели.
Десетилетия рекламните чанти са били използувани, за да предадат насочено послание към целевата аудитория. Рекламните сакове са популярни като маркетингови инструменти, защото експонират марката, помагайки на хората да се организират, докато са в движение.
Ние предлагаме брандиране на  раниците с вашето лого и фирмени цветове посредством различни технологии.

Брандиране и печат на рекламни сувенири за вашата рекламна кампания и фирмени подаръци, като  рекламни химикалки,  рекламни USB флаш памети, рекламни чаши, рекламни календари, рекламни  бележници, рекламни тефтери, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чанти, рекламни торбички, рекламни чадъри, рекламни връзки за бадж, рекламни часовници, рекламни  ключодържатели,  рекламни запалки, рекламни значки, рекламни  офис и бизнес сувенири.


Прилагаме различни печатни технологии, като ситопечат, тампонен печат, дигитален печат, трансферен печат, сублимационен печат, лазерно гравиране, рекламна бродерия и др.

  Рекламни материали
ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ
Каталози
За нас
БЛОГ
КОНТАКТИ