Рекламни сувенири и подаръци
Брандиране и печат на рекламни сувенири

 

Рекламни USB флаш памет

USB flash паметите се предлагат в разнообразие от форми и размери.Изработват се от метал,кожа,дърво,пластмаса,рециклирани материали.


Подаряването на USB Flash памети гарантира, че вашият клиент ще си припомня за вас всеки път, когато използува устройството. Флашките  могат да се  използуват не само в офиса, но и по време на презентации и семинари.Те са лесно преносими и съхраняват големи масиви от данни . Можете да ги намерите в голямо разнообразие  и  да изберете формата, която най-добре отразява вашата конкретна марка. Например, ако сте производител на напитки, можете да закупите флаш памети с формата на бутилка. USB флаш паметите се изработват от метал, дърво, кожа, пластмаса, рециклиран материал. USB флаш паметите  ефектно се съчетават в едно с лазерна показалка, химикалка, фенерче и др. Елегантен  и траен надпис се постига с лазерно гравиране. 

Брандиране и печат на рекламни сувенири за вашата рекламна кампания и фирмени подаръци, като  рекламни химикалки,  рекламни USB флаш памети, рекламни чаши, рекламни календари, рекламни  бележници, рекламни тефтери, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чанти, рекламни торбички, рекламни чадъри, рекламни връзки за бадж, рекламни часовници, рекламни  ключодържатели,  рекламни запалки, рекламни значки, рекламни  офис и бизнес сувенири.


Прилагаме различни печатни технологии, като ситопечат, тампонен печат, дигитален печат, трансферен печат, сублимационен печат, лазерно гравиране, рекламна бродерия и др.

  Рекламни материали
ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ
Каталози
За нас
БЛОГ
КОНТАКТИ